Om denne website

Browsere og styresystemer 
EuroCoffins hjemmeside ser bedst ud, hvis du bruger web-browserne:

Microsoft Internet Explorer 7.0 eller senere versioner til Windows
Mozilla 2.0 eller senere versioner til Windows.

Skærmopløsning 
Hjemmesiden er optimeret til en skærmopløsning på 1024 x 768 pixels eller derover.

Plug-Ins 
Visse dele af EuroCoffins hjemmeside kræver, at du har installeret Adobe Flash Player og Adobe Reader på din computer.

Download
Der kan være problemer med at downloade filer og software, hvis du sidder bag en virksomheds firewall. Ofte vil den interne IT-support i din virksomhed kunne hjælpe med at skaffe og installere de ønskede filer.

Feedback
Opstår der spørgsmål eller har du kommentarer i forbindelse med dit besøg på EuroCoffins hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os.

Forbehold
Vi tager forbehold for tekniske driftsfejl, tastefejl, prisfejl, moms- og andre afgiftsændringer samt svigt i leveringen. Aftaler om køb af produkter på eurocoffin.dk, anses først for indgået, når du har modtaget en bekræftelse på e-mail, og en EuroCoffin-medarbejder har behandlet ordren.


Disclaimer

Vi gør fra EuroCoffins sider opmærksom på, at færden på http://www.eurocoffin.dk/ foregår på eget ansvar. Vi bestræber os løbende på, at bekæmpe vira samt andre potentielle skadelige forhold.

Selv om e-mails og vedhæftede bilag efter overbevisning er fri for virus og andre fejl, som kan påvirke computere eller it-systemer, hvori det modtages og læses, åbnes dette på modtagerens eget ansvar. Vi påtager os intet ansvar for tab og skade, som er opstået i forbindelse med færden på hjemmesiden.

 

Du er ikke logget ind

Før du kan se priser og handle på EuroCoffins website skal du oprettes som kunde og logge ind.